ATTNAPSIZE3

Attitude Baby Care Luiers Midi - maat 3 (30 st)

€ 15,60
(€ 0,52 per stuk)

Attitude Baby Care Luiers Midi - maat 3 (30 st)

€ 15,60
(€ 0,52 per stuk)
Hypoallergene en chloorvrije luiers, een milieuvriendelijk alternatief voor klassieke wegwerpluiers
Hoeveelheid
Op voorraad
€ 15,60

Voor Attitude Baby Care Luiers Midi - maat 3 (30 st) worden meer dan 50% biologisch afbreekbare grondstoffen gebruikt en ze zijn hypoallergeen, chloorvrij, geur- en inktvrij. Natuurlijk zijn ze ook net zo effectief, absorberend en comfortabel, de hele dag lang. Net als alle Attitude producten zijn ook de luiers ontwikkeld met het oog op compromisloze veiligheid.

  • Maat 3 voor baby's van 4-9 kg.
  •  Milieuvriendelijk: 50% van de luiers wordt gemaakt van natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen waarvan bekend is dat ze biologisch afbreekbaar zijn. Non-GMO maïszetmeel onderlaag en FSC hout cellulose absorberende kern. Effectieve vochtregulering: Dankzij een geoptimaliseerde SAP/houtpulpverhouding in de absorberende laag, beschermen onze luiers de huid van je baby effectief.
  • Lekvrij: Om doorlekken tot een minimum te beperken, omhelzen de vorm, vleugels en elastische openingen van de luier het lichaam van de baby om zich aan te passen aan zijn vorm.
  • Hypoallergeen: Geurvrij, geen kleurstoffen, geen inkt of lotions die irriterend en giftig kunnen zijn.
  • Chloorvrij: De cellulose die Atitude gebruikt is FSC-gecertificeerd (sustainable resource management-responsible forestry), en is zuurstofgebleekt, wat betekent dat onze luiers 100% chloorvrij zijn. Verschillende maten: 1 tot 6 om gelijke tred te houden met je groeiende baby.

Ingrediënten

FSC-gecertificeerd totaal chloorvrije (TCF) cellulosepulp, super absorberend polymeer (SAP), biologisch afbreekbare maismeel gebaseerd biopolymeer, niet geweven stof (polymeren) en elastieken (latexvrij). FSC License Code FSC®-N003012

Inhoud

30 stuks

Productcode

ATTNAPSIZE3

Leveringsvoorwaarden

Gratis levering bij bestellingen boven € 50,00, plus 60 dagen niet goed, geld terug garantie.FAQ over levering
Shop per criterium
Al onze producten zijn duidelijk gelabeld met hun ecocertificaat, zodat je met vertrouwen kunt browsen en kopen.

Klantbeoordelingen 5,0 van 5 (1 beoordeling)

Echt heerlijke luiers, absorberen goed, geen rare kleurtjes/tekeningen of vieze geurtjes. Doordat het zo een schoon product is geen last van luieruitslag of andere ongemakken voor onze baby. Heel blij mee! Zou willen dat ze altijd de black friday prijs hebben.
S. W., Middenmeer
18-12-2022
Stuur me een e-mail wanneer voorradig is.
Bedankt. Uw e-mailadres werd geregistreerd en u wordt gecontacteerd wanneer dit item voorradig is.
no refills debug