Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Cif Power & Shine Multifunctionele Antibacteriële Doekjes Citrusfris - 90 stuks

20% sale
Cif Cif Power & Shine Multifunctionele Antibacteriële Doekjes Citrusfris - 90 stuks
Productomschrijving
Cif Power & Shine Multifunctionele Antibacteriële Doekjes Citrusfris - 90 stuks Met Cif Power & Shine Multifunctionele Antibacteriële Doekjes Citrusfris heb je de perfecte bondgenoot in huis voor een grondige en hygiënische reiniging. Deze doekjes zijn ontworpen om vuil en bacteriën op diverse oppervlakken te verwijderen, en ze laten een verfrissende citrusgeur achter. Kenmerken: Multifunctionele Reiniging: Cif Power & Shin...

Cif Power & Shine Multifunctionele Antibacteriële Doekjes Citrusfris - 90 stuks

Met Cif Power & Shine Multifunctionele Antibacteriële Doekjes Citrusfris heb je de perfecte bondgenoot in huis voor een grondige en hygiënische reiniging. Deze doekjes zijn ontworpen om vuil en bacteriën op diverse oppervlakken te verwijderen, en ze laten een verfrissende citrusgeur achter.

Kenmerken:

  • Multifunctionele Reiniging: Cif Power & Shine doekjes zijn geschikt voor het reinigen van verschillende oppervlakken in huis, zoals keukenaanrechten, badkamertegels, en meer.

  • Antibacteriële Bescherming: Deze doekjes zijn antibacterieel en helpen bij het bestrijden van bacteriën, waardoor je een hygiënische omgeving creëert.

  • Verfrissende Citrusgeur: De doekjes laten een aangename citrusfrisse geur achter, waardoor je huis na het schoonmaken heerlijk ruikt.

  • Handige Verpakking: De verpakking bevat 90 doekjes, wat betekent dat je altijd een voorraad hebt voor je schoonmaakbehoeften.

  • Gemakkelijk te Gebruiken: Deze vochtige doekjes zijn klaar voor gebruik en maken schoonmaken snel en eenvoudig.

  • Veilige Formule: Cif staat bekend om zijn effectieve maar veilige formules die oppervlakken niet beschadigen.

Cif Power & Shine Multifunctionele Antibacteriële Doekjes Citrusfris zijn een handige en effectieve manier om je huis schoon en fris te houden. Of je nu de keuken wilt reinigen na het koken of de badkamer wilt opfrissen, deze doekjes zijn de perfecte keuze voor dagelijkse schoonmaakklussen. Geniet van een hygiënische en frisse omgeving met Cif Power & Shine doekjes.

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Sadia Rudolph op 4 Maart 2024
    Super praktisch in gebruik. Is niet stug tijdens gebruik, maar glijdt makkelijk over de schoon te maken oppervlaktes plus dat het ook een mooie glans geeft. Een echte aanrader!
Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking