Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Pampers Baby Dry Luierbroekjes Maat 3 (6-11 kg) Maandverpakking - 128 stuks (2x64)

22% sale
Pampers Baby Dry Luierbroekjes Maat 3 (6-11 kg) Maandverpakking - 128 stuks (2x64)
Productomschrijving
Pampers Baby Dry Luierbroekjes Maat 3 (6-11 kg) Maandverpakking - 128 stuks (2x64): Pampers Baby Dry Luierbroekjes in maat 3 zijn speciaal ontworpen voor actieve baby's met een gewicht van 6-11 kg. Deze maandverpakking bevat 128 luierbroekjes, verdeeld over 2 pakken van 64 stuks elk, waardoor je voldoende voorraad hebt voor een hele maand. De luierbroekjes zijn voorzien van de vertrouwde 3-laags absorberende kern van Pampers, die vocht snel opn...

Pampers Baby Dry Luierbroekjes Maat 3 (6-11 kg) Maandverpakking - 128 stuks (2x64):

Pampers Baby Dry Luierbroekjes in maat 3 zijn speciaal ontworpen voor actieve baby's met een gewicht van 6-11 kg. Deze maandverpakking bevat 128 luierbroekjes, verdeeld over 2 pakken van 64 stuks elk, waardoor je voldoende voorraad hebt voor een hele maand.

De luierbroekjes zijn voorzien van de vertrouwde 3-laags absorberende kern van Pampers, die vocht snel opneemt en vasthoudt, waardoor je baby tot wel 12 uur lang droog blijft. De flexibele tailleband en de zachte, rekbare zijkanten zorgen voor een comfortabele pasvorm die meebeweegt met de bewegingen van je baby, waardoor ze vrij kunnen bewegen en spelen.

Pampers Baby Dry Luierbroekjes zijn dermatologisch getest en vrij van parfum, waardoor ze zacht zijn voor de gevoelige huid van je baby en irritaties helpen voorkomen. Bovendien zijn ze voorzien van een handige urine-indicator die van kleur verandert wanneer het tijd is om te verschonen, waardoor je gemakkelijk kunt zien wanneer je baby een nieuwe luier nodig heeft.

Met Pampers Baby Dry Luierbroekjes maat 3 kun je met een gerust hart genieten van quality time met je kleintje, wetende dat ze comfortabel en beschermd zijn, zelfs tijdens de meest actieve momenten van de dag.

Kenmerken:

  • Maat 3: geschikt voor baby's met een gewicht van 6-11 kg.
  • Maandverpakking: 128 stuks (2x64).
  • Tot 12 uur droogheid dankzij de 3-laags absorberende kern.
  • Flexibele tailleband en rekbare zijkanten voor een comfortabele pasvorm.
  • Dermatologisch getest en vrij van parfum.
  • Urine-indicator voor eenvoudig verschonen.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking