Alle luier aanbiedingen van HEMA op een rijtje:

Over HEMA

Update: De HEMA Luiers babybox kan je (voorlopig) niet meer bestellen. Toch op zoek naar een luier abonnement? Kijk eens naar JOONE Paris of Little Big Change.

Bij de luiers van HEMA is duurzaamheid de nummer 1 prioriteit

Luiers zijn te koop in alle maten en series die je je maar kunt wensen, en ook alle verschillende merken die aangeboden worden op de luiermarkt zijn haast niet bij te houden. Op luiergids.nl bieden we je bijvoorbeeld het populaire merk Pampers aan; maar evenzeer de merken Zwitsal, Huggies en Kruidvat. Toch hebben andere merken ook interessante zaken te bieden. Zeker als het aankomt op het gebied van luierabonnementen.

HEMA is een van die merken. Bij de van oorsprong Nederlandse warenhuisketen staat duurzaamheid centraal. De luiers die ze op de markt brengen, bevatten meer dan 50% aan duurzame materialen. In de luiers zit minder plastic en dat zorgt voor een lagere CO2-uitstoot. Verder worden schadelijke middelen afgezworen en is er geen parfum, chloor of lotion aanwezig in de luiers.

De HEMA babybox: verkrijgbaar met of zonder billendoekjes

De babybox van HEMA is simpelweg een luierabonnement dat elke keer opnieuw geleverd wordt om de 4, 6 of 7 weken. Je hebt de keuze uit ofwel een box van 6 pakken luiers zonder billendoekjes (aan een prijs van 42 euro), ofwel een box van 6 pakken luiers aangevuld met 8 pakken billendoekjes (aan een prijs van 54 euro). Het aantal luiers per box varieert van maat tot maat en bedraagt tussen de 132 en 216 stuks. Je kan de box aankopen in de maten 1 tot en met 6 en je bepaalt zoals eerder al aangehaald dus zelf de levertermijn. De frequentie van die termijn of de maat van de luiers zijn bovendien op elk mogelijk moment aan te passen.

Waarom zou je naast luiers ook billendoekjes bestellen?

Je vraagt je misschien of waarom je voor een HEMA babybox met luiers én billendoekjes moet gaan. Billendoekjes zijn enorm handig en bieden je op elk mogelijk moment van de dag een meerwaarde. Je gebruikt ze natuurlijk hoofdzakelijk om de billetjes van je kindje proper te maken, maar lang niet alleen daarvoor. Na het eten of na het verven haal je een billendoekje boven en wrijf je het gezichtje of de vingers van je kindje weer schoon op een snelle en efficiënte manier. Ze komen niet enkel binnenshuis, maar ook buitenshuis van pas. Zorg dat je er altijd bij de hand hebt en het leven van je kind en jezelf wordt een pak aangenamer.

De HEMA probeerbox gooit je laatste twijfels overboord

Om je laatste twijfels weg te nemen, komt HEMA op de proppen met de probeerbox, een soort uitprobeerpakket om te testen of de luier van HEMA wel het type luier is die je zoekt. Je betaalt de schappelijke prijs van 10 euro voor 1 pak luiers en 1 pakje billendoekjes.

Dagtickets
Luiergids neemt deel aan het Amazon Services LLC Associates Programma, een affiliate advertentieprogramma dat is bedoeld om sites advertentievergoedingen te geven door te adverteren en te linken naar Amazon.
Ontbreekt er iets? Heb je een foutje opgemerkt? Heb je tips? Laat het ons weten!

Messenger     WhatsApp     E-mail
Laatste prijzen update: 22/05/2024
× Mis geen enkele aanbieding
Ontvang de beste promoties voor jouw kindje(s) in je mailbox