Pampers Active Fit luier aanbiedingen Nederland

€ 0,266
per stuk
€ 5,27
/pakket
€ 0,319
per stuk
€ 14,53
/pakket
€ 0,360
per stuk
€ 48,99
/pakket
Altijd de beste prijs
Mis geen enkele luier aanbieding
€ 0,370
per stuk
€ 50,29
/pakket
Gratis verzending
€ 0,419
per stuk
€ 25,99
/pakket
€ 0,432
per stuk
€ 12,97
/pakket
€ 4,563
per stuk
€ 55,77
/pakket
€ 4,766
per stuk
€ 39,63
/pakket
Altijd de beste prijs
Mis geen enkele luier aanbieding

Pampers Active Fit: de garantie op optimale bewegingsvrijheid

Dat Pampers bestaan in alle soorten en maten wist je ongetwijfeld al als ouder (in spe), maar heb je ooit al gehoord van de Pampers Active Fit? Dit type luier is als geen ander geschikt voor kindjes die de gewoonte hebben om actief in de weer te zijn. Als je voor de Active Fit kiest, dan gebeurt voortbewegen voortaan op een heel comfortabele manier en dat in combinatie met een zo goed mogelijk draagcomfort.

Getest op schadelijke stoffen en goedgekeurd

In de Pampers Active Fit is een absorptiestrook aanwezig die je kind droog houdt en hij beschikt bovendien ook over rekkers aan de zijkanten die ervoor zorgen dat de luier niet te gewrongen komt te zitten. Twijfel dus niet langer of je de Active Fit al dan niet zou aankopen en haal hem dankzij de aangeboden promoties op luiergids.nl zelfs nog goedkoper in huis!

Buiten de absorptiestrook en de rekbare elastieken heeft de Active Fit nog enkele andere voordelen: er zitten geen allergenen in verwerkt die op de EU-lijst staan en ze zijn 100% zeker veilig voor uw kind dankzij de controle uitgevoerd door Oeko-Tex. Dat label test of de natuurlijke en synthetische vezels die in de luiers verwerkt zitten geen schadelijke stoffen bevatten. Kortom: deze serie van Pampers kan de babyhuid geen schade toebrengen, dus je kan ze met een gerust gemoed bestellen via onze site.

Pampers Baby Dry aanbieding

In welke maten is de Active Fit aan te kopen?

De Active Fit is beschikbaar vanaf maat 3, de ‘Midi’, tot en met maat 6, de ‘Extra Large’. Maat 6 is een passende maat voor kinderen met een lichaamsgewicht van 17 kilogram en meer. Maat 3 is dan weer van toepassing op kindjes vanaf 4 kilogram die tussen 1 en 8 maanden oud zijn.

Voor de maten 0 tot en met 2, de kleinste maten, zal je dit type Pampers dus niet kunnen aanschaffen en je vraagt je heel waarschijnlijk af waarom. De verklaring hiervoor is niet zo onlogisch. De Pampers Active Fit is namelijk bestemd voor kindjes die al kunnen kruipen en/of lopen. Het voordeel is gelukkig wel dat eens je baby maat 3 bereikt heeft, de Active Fit in aanmerking komt om permanent gedragen te worden. Alleen wanneer je kind op een gegeven moment een lichaamsgewicht boven de 30 kilogram zou hebben, zal de luier niet meer geschikt zijn.

Je weet nu al hoe het zit voor de maten 3 en 6, maar als je graag meer informatie wilt over de andere maten moet je zeker een kijkje nemen op onze pagina ‘Maten & Series’. Daar tref je een gestructureerd overzicht aan dat weergeeft welke maat en welke soorten bij welke leeftijd en welk gewicht horen.

Mis geen enkele luier aanbieding

Ontvang de beste promoties voor jouw kindje(s)

Ontbreekt er iets? Heb je een foutje opgemerkt? Heb je tips? Laat het ons weten!

Messenger     WhatsApp     E-mail
Laatste prijzen update: 23/02/2024
× Mis geen enkele aanbieding
Ontvang de beste promoties voor jouw kindje(s) in je mailbox