Kruidvat aanbiedingen luiers in één oogopslag

€ 0,100
per stuk
€ 1,99
/pakket
€ 0,109
per stuk
€ 36,50
/pakket
€ 0,109
per stuk
€ 36,50
/pakket
€ 0,120
per stuk
€ 5,99
/pakket
€ 0,120
per stuk
€ 5,99
/pakket
Altijd de beste prijs
Mis geen enkele Kruidvat luier aanbieding
€ 0,120
per stuk
€ 5,99
/pakket
€ 0,120
per stuk
€ 5,99
/pakket
€ 0,125
per stuk
€ 13,99
/pakket
€ 0,125
per stuk
€ 13,99
/pakket
€ 0,143
per stuk
€ 13,99
/pakket
€ 0,147
per stuk
€ 9,99
/pakket
€ 0,167
per stuk
€ 13,99
/pakket
€ 0,172
per stuk
€ 9,99
/pakket
€ 0,178
per stuk
€ 6,59
/pakket
Altijd de beste prijs
Mis geen enkele Kruidvat luier aanbieding
€ 0,178
per stuk
€ 9,99
/pakket
€ 0,189
per stuk
€ 13,99
/pakket
Altijd de beste prijs
Mis geen enkele Kruidvat luier aanbieding

Met Kruidvat luiers aanbiedingen betaal je nooit meer teveel

Wanneer we het hebben over Kruidvat denken we ongetwijfeld meteen aan de zakken vol lekkere snoepjes die je er zelf kan vullen. Toch is Kruidvat veel meer dan dat. Kruidvat staat voor je klaar voor al jouw essentiële benodigdheden. Je vindt er make-up, shampoo, medicijnen en nog veel meer.

Maar Kruidvat draait niet alleen om je eigen verzorging. Kruidvat is er namelijk ook voor de verzorging van je baby. Of het nu gaat om luiers, billendoekjes, babyvoeding, of body lotion, bij Kruidvat vind je het allemaal. Al deze producten vind je bij Kruidvat ook nog eens tegen laagste prijzen. Zo zorgt Kruidvat ervoor dat jij en je kind nooit iets te kort komen.

Kruidvat pampers

Voor baby’s heb je luiers nodig. Veel luiers. De aankoop hiervan kan al snel een grote hap nemen uit je budget. Wie de prijs van luiers een beetje wil drukken, shopt dan ook best bij Kruidvat. Hier vind je namelijk de Kruidvat luiers. De pampers zijn van het huismerk van Kruidvat zelf, deze zijn vaak heel wat goedkoper dan de pampers van bekende merken. Toch wil dat zeker niet zeggen dat de kwaliteit daarom slechter is. Integendeel, De Kruidvat pampers zijn niet alleen erg goedkoop, ze zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit. Koop je toch liever luiers van een bekend merk als Pampers? Geen probleem, ook hiervan heeft Kruidvat een uitgebreid aanbod.

Kruidvat luiers aanbiedingen

Kruidvat luiers aanbieding

Hoewel de prijzen bij Kruidvat in het algemeen al laag liggen, wil dat niet zeggen dat Kruidvat geen aanbiedingen heeft. Meer nog, de aanbiedingen op luiers bij Kruidvat kan je niet laten liggen. Zo zie je bij Kruidvat vaak 1 + 1 gratis aanbiedingen. Aangezien je nooit te veel luiers in huis kan hebben voor je baby, is deze aanbieding dan ook mooi meegenomen.

Welke soort luier kies ik?

Uiteraard heeft niet elke baby dezelfde maat luier, maar hoe weet je precies welke maat de juiste is? Bij Kruidvat is dat heel erg simpel! De luiers zijn namelijk opgedeeld naargelang het gewicht van je kindje. Bij Kruidvat heb je maat 0, maat 1, maat 2, maat 3, maat 4, maat 4+, maat 5, maat 5+ en maat 6. Bij elke maat zal telkens vermeld worden voor welk gewicht deze maat geschikt is. Zo hoef je nooit meer te twijfelen over welke maat past voor jouw baby.

Waarom Kruidvat luiers?

De luiers van Kruidvat hebben heel wat voordelen. De luiers bieden niet alleen een fantastische kwaliteit, maar ook een zeer divers aanbod. In de collectie van Kruidvat vind je namelijk ook luierbroekjes en zwemluiers. Zo ben jij voorbereid op elk moment, en kan je samen met je kindje genieten van echte zomerpret in het water.

Verder worden de Kruidvat luiers aangeduid met het FSC keurmerk. Dat keurmerk garandeert dat het product een verantwoorde herkomst heeft, en dat het dus afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen of dat het gerecycleerd is. Ook al maakt je baby de Kruidvat luier vuil, de planeet blijft zo dus schoon.

Natuurlijk staat je baby nog steeds centraal, en wil je enkel het beste voor hem of haar. Daarom zijn de voordelen die betrekking hebben tot je kindje waarschijnlijk het allerbelangrijkste. Hoe dan ook zit je bij Kruidvat goed.

De luiers van Kruidvat hebben een handige klittenbandsluiting waardoor je de luier altijd makkelijk recht kan aansluiten. Zo geniet je baby steeds van een perfecte pasvorm die mooi aansluit. Deze pasvorm zorgt er ook nog eens voor dat je baby extra veel bewegingsvrijheid heeft.

Deze bewegingsvrijheid samen met de goede absorptie, maakt de Kruidvat luier de perfecte keuze voor jouw baby. Met de kwaliteit van de Kruidvat luier, kan je baby dan ook zonder irritaties de wereld verkennen.

Luiergids neemt deel aan het Amazon Services LLC Associates Programma, een affiliate advertentieprogramma dat is bedoeld om sites advertentievergoedingen te geven door te adverteren en te linken naar Amazon.
Ontbreekt er iets? Heb je een foutje opgemerkt? Heb je tips? Laat het ons weten!

Messenger     WhatsApp     E-mail
Laatste prijzen update: 13/04/2024
× Mis geen enkele aanbieding
Ontvang de beste promoties voor jouw kindje(s) in je mailbox