Luierabonnementen: een overzicht

Luiers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en series, maar ook het aanbod van al die verschillende merken is haast onuitputtelijk. Dat we op luiergids.nl de beste deals aanbieden voor merken als Huggies, Kruidvat, Pampers, Zwitsal, etc. wist je al. Maar heb je ooit al van de luierabonnementen van andere merken gehoord? Wij lijsten voor jou in dit artikel graag enkele van die abonnementen op.

Luier abonnementen vergelijken

JOONE Paris GhaZoo Little Big Change Lillydoo Diapy
Logo Joone Paris logo GhaZoo logo Little Big Change logo Lillydoo logo Diapy logo
Abonnement €64,90 €36,00 €49,00 €54,00 €45,00
Proberen €29,90* €9,95 €39,00² Gratis³ €15,00
Maten 1 t/m 6 2 t/m 5 1 t/m 6 1 t/m 7 1 t/m 6
Afbeelding Joone Paris luier GhaZoo luiers Little Big Change luier Lillydoo luier pakket Pingo luiers
Verzending Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis
Extra Print keuze Ook los verkrijgbaar Ook los verkrijgbaar
Website jooneparis.nl ghazoo.com little-big-change.com lillydoo.com diapy.nl


* Ontdekkingsset
² €10 tot €20 korting op de eerste pakketten
³ €3,90 verzendkkosten. Opgelet: testpakket wordt automatisch omgezet naar een abonnement

Joone Paris

Joone Paris luier abonnement

Joone Paris omschrijft zichzelf als de nummer 1 luier en benadrukt graag dat ze inspelen op een biologisch assortiment. Zo zijn de billendoekjes bijvoorbeeld biologisch afbreekbaar en gemaakt op basis van biologische olijfolie.

Abonnementen met luiers, billendoekjes en verzorgingsproduct

Net zoals bij de 3 voorafgaande luiermerken, heeft Joone Paris eveneens luierabonnementen in de aanbieding. Voor een combinatie van luiers, billendoekjes en verzorgingsproduct betaal je 84,90 euro. Ga je voor enkel luiers en verzorgingsproduct, dan kost het je 79,90 euro. De combinatie luiers en billendoekjes kost dan weer 69,90 euro en enkel luiers kun je aanschaffen voor 64,90 euro.

Je kiest telkens de maat, de print (keuze uit onder meer een koala, een vos en een ijsbeer) en het verzorgingsproduct (wasgel, micellair water, liniment of hydraterende melk). Elk maandpakket bestaat uit 3 pakken luiers en eventueel 3 pakken billendoekjes. Je kan je verzending altijd ongedaan maken en de maat, print en leveringsfrequentie zo vaak aanpassen als je wil.

Little Big Change

Little Big Change luier abonnement

De luiers van Little Big Change zijn dermatologisch getest, bevatten enkel cellulose die afkomstig is uit goed beheerde bossen en zijn vrij van schadelijke stoffen. Lekken, irritaties en toxische stoffen worden op die manier uitgesloten.

Luierabonnementen met luiers, luierbroekjes of een combinatie van beiden

Little Big Change biedt abonnementen aan op luiers, luierbroekjes en luiers én luierbroekjes. In elk van de 3 gevallen zijn ze beschikbaar in maat 1 tot 6 en kan je optioneel 4 pakjes met 72 vochtige doekjes toevoegen. Voor de box met luiers betaal je de eerste maal slechts 29 euro in plaats van 49 euro, voor de box met luierbroekjes en de mix van luiers en luierbroekjes is dat 34 euro in plaats van 54 euro.

Ook hier is het principe van de gratis levering van toepassing en kan je de maat en de leveringstermijn altijd aanpassen moest het nodig zijn. Net zoals bij Lillydoo, heb je de mogelijkheid om Little Big Change te volgen op Instagram.

Lillydoo

Lillydoo luier abonnement

Lillydoo kiest bewust voor een andere aanpak: zij bieden enkel 100% huidvriendelijke luiers aan, zonder toevoegingen van parfums & lotions. Het is zelfs het eerste luiermerk dat gecertificeerd werd met OEKO-TEX MADE IN GREEN. Dat label test luiers en andere textielproducten op schadelijke stoffen en controleert of ze bestaan uit duurzame materialen.

Gratis testpakket

Om uit te testen of het merk Lillydoo jezelf en je kindje wel bevalt, kan je een gratis testpakket met 10 luiers en 15 billendoekjes bestellen. Voor luiers van maat 1 tot en met 3 krijg je er gewone billendoekjes bij, vanaf maat 4 krijg je gevoelige billendoekjes toegezonden.

Luierabonnement met leuke extraatjes

Op een luierabonnement van Lillydoo krijg je een korting van 25%. Zo krijg je tot wel 246 huidvriendelijke luiers voor de prijs van 54 euro in plaats van 72 euro. Ze worden gratis bij je thuis geleverd, zijn elk moment opzegbaar en gratis te retourneren. Zo bespaar je niet enkel geld, maar ook tijd en moeite. Verder krijg je tot 5 dagen voor de leverdatum de tijd om je order te annuleren of aan te passen en stel je je maandbox volledig samen aan de hand van je persoonlijke wensen.

Abonneer je je op een maandelijkse box luiers, dan krijg je zelfs verschillende gratis productjes erbovenop. Nog een leuke en laatste bijkomstigheid is dat je de mogelijkheid hebt om Lillydoo te volgen op Instagram.

Diapy en GhaZoo

Natuurlijk zijn bovengenoemde merken lang niet de enige die luierabonnementen verkopen, denk maar aan Diapy en GhaZoo. Ben je benieuwd naar wat zij te bieden hebben, neem dan snel een kijkje op hun site.

HEMA

Update: HEMA is (tijdelijk?) weer gestopt met hun luier abonnementen.

HEMA draagt duurzaamheid hoog in het vaandel. Hun luiers bestaan voor meer dan 50% uit duurzame materialen, wat zorgt voor minder plastic in de luier en minder C02-uitstoot. Bovendien maken ze geen gebruik van schadelijke middelen en bevatten de luiers geen parfum, chloor of lotions.

Babybox: luierabonnement met of zonder billendoekjes

Ook HEMA heeft met de HEMA babybox een interessant luierabonnement in de aanbieding. De babybox bestaat ofwel uit 6 pakken luiers aan 42 euro, ofwel uit 6 pakken luiers en 8 pakken billendoekjes aan 54 euro. Het aantal luiers in de box is afhankelijk van de maat en varieert tussen 132 en 216 stuks. De babybox is beschikbaar in de maten 1 tot en met 6 en je kiest zelf om de hoeveel weken je ze aan huis geleverd wil krijgen (4, 6 of 7 weken). De maat en/of frequentie zijn natuurlijk ten allen tijde aanpasbaar, alsook de luiermaat.

Probeerbox

Net zoals Lillydoo biedt HEMA een uitprobeerpakket aan, de zogenaamde probeerbox. Alleen is die bij HEMA wel niet gratis. Voor 1 pak luiers en 1 pakje billendoekjes betaal je 10 euro.


Vind je een luier abonnement wat teveel van het goede? Check alle luier maandbox aanbiedingen. Daarmee kom je ook al ver.

Geschreven door Thomas
Als papa van Mia zoek ik wekelijks naar de beste deals voor luiers en billendoekjes. Bovendien deel ik met plezier enkele handige tips.
Luiergids neemt deel aan het Amazon Services LLC Associates Programma, een affiliate advertentieprogramma dat is bedoeld om sites advertentievergoedingen te geven door te adverteren en te linken naar Amazon.
Ontbreekt er iets? Heb je een foutje opgemerkt? Heb je tips? Laat het ons weten!

Messenger     WhatsApp     E-mail
Laatste prijzen update: 13/04/2024
× Mis geen enkele aanbieding
Ontvang de beste promoties voor jouw kindje(s) in je mailbox