Alle luier aanbiedingen van JOONE Paris op een rijtje:

Ontdekkingsset
Maat 2     64 st
€ 0,467
per stuk
€ 29,90
/pakket
Ontdekkingsset
Maat 1     60 st
€ 0,498
per stuk
€ 29,90
/pakket
Ontdekkingsset
Maat 3     54 st
€ 0,554
per stuk
€ 29,90
/pakket
Ontdekkingsset
Maat 4     48 st
€ 0,623
per stuk
€ 29,90
/pakket
Ontdekkingsset
Maat 5     40 st
€ 0,748
per stuk
€ 29,90
/pakket
Ontdekkingsset
Maat 6     38 st
€ 0,787
per stuk
€ 29,90
/pakket

Over JOONE Paris

Luiers kan je aankopen in alle maten en soorten die je je kan bedenken, en dan hebben we nog met geen word gerept over de diversiteit aan merken. Het zijn er haast te veel om op te noemen. Op luiergids.nl ligt de focus voornamelijk op de merken Pampers, Zwitsal, Huggies en Kruidvat. Al zijn dat lang niet de enige interessante merken op de markt. Zo bieden sommige merken luierabonnementen aan. JOONE Paris is zo’n merk. Ze bestempelen zichzelf als de nummer 1 luier en trekken met trots de biologische kaart. De billendoekjes die ze verkopen zijn bijvoorbeeld biologisch afbreekbaar en gemaakt van biologische olijfolie.

4 verschillende combinaties aan luierabonnementen

JOONE Paris verkoopt 4 verschillende soorten luierabonnementen. Ten eerste is er de combinatie van luiers, billendoekjes en verzorgingsproduct met een prijskaartje van 84,90 euro. Vervolgens is het ook een optie om de billendoekjes links te laten liggen en enkel voor luiers en verzorgingsproduct te gaan, dat kost je 79,90 euro. Liever geen verzorgingsproduct, maar wel billendoekjes in de plaats? Dat is mogelijk. Voor de combinatie luiers en billendoekjes tel je 69,90 euro neer. Hoef je geen extraatjes en beperk je je liever tot de essentie met uitsluitend luiers? Dan betaal je 64,90 euro.

Billendoekjes: een verademing voor jezelf en je kindje

Zoals je hierboven al te weten bent gekomen, is het mogelijk om een abonnement met billendoekjes aan te schaffen. Maar ben je niet overtuigd van de surplus die ze te bieden hebben? Wel, het is heel eenvoudig. Ze komen praktisch altijd van pas en bewijzen hun nut op ieder moment van de dag.
Billendoekjes zijn niet enkel bruikbaar om de billetjes mee af te vegen. Heb je net zitten verven samen? Of is het eten niet verlopen zonder morsen? Dan neem je een billendoekje en het probleem is op snelle en efficiënte wijze zo van de baan geveegd. Nog een tip: zorg ervoor dat je ze ook steeds buitenshuis op zak hebt en bespaar jezelf een heleboel miserie als iets niet vlekkeloos verloopt.

Oog voor detail met leuke dierenprints

Wat de luiers van JOONE Paris zo leuk maakt, is dat je kan kiezen welke printjes je erop wil hebben. Zo heb je onder meer de keuze uit een koala, een vos en een ijsbeer. In het geval dat je voor een abonnement met een verzorgingsproduct gaat, beschik je over een assortiment met 4 producten: wasgel, micellair water, liniment en hydraterende melk.

Je maandelijks pakket bevat sowieso 3 pakken luiers en, afhankelijk welk abonnement je voorkeur draagt, ook 3 pakken billendoekjes. Indien je achteraf gezien toch voor een grotere of kleinere luiermaat wil gaan of een andere print op de luier wil hebben, dan kan je probleemloos en onbeperkt je bestelling aanpassen.


Naar de JOONE Paris website »
Dagtickets

Benieuwd naar andere abonnementen? Vergelijk alle luier abonnementen.

Geen zin in een abonnement? Check luier maandboxen.

Mis geen enkele luier aanbieding

Ontvang de beste promoties voor jouw kindje(s)

Ontbreekt er iets? Heb je een foutje opgemerkt? Heb je tips? Laat het ons weten!

Messenger     WhatsApp     E-mail
Laatste prijzen update: 23/02/2024
× Mis geen enkele aanbieding
Ontvang de beste promoties voor jouw kindje(s) in je mailbox