Huggies billendoekjes aanbiedingen

Wij vergelijk alle aanbiedingen voor billendoekjes en babydoekjes van Huggies

Huggies billendoekjes: jong geleerd, oud gedaan!

Billendoekjes worden geproduceerd door verschillende merken of bedrijven. Daarbinnen is ‘Huggies’ één van de allerbelangrijksten omwille van de goede kwaliteit en het lange bestaan van het bedrijf dat zijn producten al in 1968 testte op de markt. Maar wat zijn billendoekjes juist? Waarvoor en hoe gebruik je ze? En waarom zou je ten slotte voor Huggies billendoekjes kiezen?

Huggies billendoekjes samengevat:

Zoals eerder vermeld startte het bedrijf reeds in 1968 al met het produceren van massa’s babyartikelen. Sindsdien is het alleen maar verder uitgegroeid en daar zijn natuurlijk redenen voor! Het bedrijf verkoopt tal van verzorgingsartikelen voor de uk zoals luiers en billendoekjes. Billendoekjes zijn doekjes, vaak met een toevoeging van bijvoorbeeld een lotion of een bepaald geurtje, die worden gebruikt om het baby’tje schoon te maken.

Elke ouder weet natuurlijk hoe gemakkelijk zijn kleintje erin slaagt om zijn handjes, mondjes en billetjes volledig vuil te maken. Huggies koos er, net zoals vele andere bedrijven in de ‘babyproductjeswereld’, voor om billendoekjes te ontwerpen die speciaal aangepast zijn aan de noden van de klant. Zo ontstond er een verscheiden assortiment aan billendoekjes.

Het enorme assortiment billendoekjes:

Huggies ontwierp de Soft Skin billendoekjes. Deze zijn, ondanks het feit dat billendoekjes in de meeste gevallen sowieso al zacht zijn, speciaal ontworpen voor de gevoelige huid van de uk. Zij onderscheiden zich van ‘gewone’ billendoekjes door de toevoeging van een hydraterende en verzachtende lotion om dat tere huidje te ontzien. Daarnaast kunnen zij zowel voor het gezichtje, de billetjes als voor de vingertjes gebruikt worden. Een leuk en opvallend weetje over het bedrijf ‘Huggies’ is dat zo goed als al hun producten dermatologisch worden getest.

Zo worden veiligheid en stabiliteit gegarandeerd! Daarnaast vind je ook de Huggies Billendoekjes Pure 99% Water terug in het assortiment. Ook zij zijn eigenlijk ontworpen voor de zéér gevoelige huid van de baby, maar opvallend is dat zij vrijwel volledig vrijgesteld zijn van geurstof, alcohol en andere overbodige stoffen. Zij dienen speciaal om de baby te reinigen. De billendoekjes zijn stevig, drogen zeker niet snel uit en geschikt voor bijvoorbeeld een baby met eczeem.

Huggies billendoekjes en babydoekjes aanbiedingen

Twee voor de prijs van één!

De billendoekjes van Huggies worden verkocht in dezelfde grootte als de doekjes van vele andere bedrijven zoals Zwitsal of Kruidvat. Dit kan natuurlijk wel nadelig zijn indien je als ouder op zoek was naar een iets groter billendoekje dan die ‘standaardmaat’. Wel kunnen de boxjes, waarin de doekjes opgeborgen worden, verschillen in grootte.

Huggies verkoopt bijvoorbeeld doosjes van 56 stuks als billendoekjespakketjes die meer dan 1000 stuks bevatten! Bovendien zijn de billendoekjes van Huggies vaak terug te vinden in tal van aanbiedingen. Dit kan soms meer dan 50% prijsverschil uitmaken met de oorspronkelijke prijs! Het is ook leuk om te weten dat Huggies naast deze kortingsacties ook andere acties voert.

Zo startten zij een tijd geleden de ‘Huggies billendoekjes Disney-actie’ waarbij de doosjes versiert werden met allerlei Disney-figuurtjes. Zo kon je bijvoorbeeld Huggies billendoekjes met het figuurtje van Mickey Mouse in de winkelrekken terug vinden. Dit zal jouw kleintje zeker op prijs stellen! De doekjes zijn verkrijgbaar in tal van winkels. Dat zorgt natuurlijk voor een minder moeilijke zoektocht, maar om het nog eenvoudiger te maken kan je ook gewoon een doosje online bestellen. De billendoekjes worden dan gewoon bij jouw thuis geleverd en dit bespaart jou dan weer een hoop tijd en moeite!

De voordelen op een rijtje:

  • Stevige billendoekjes die niet snel uitdrogen
  • Goedkoop, vaak terug te vinden in aanbiedingen
  • Een producent die al wat langer mee gaat en dus meer ervaring biedt
  • Beschikbaar in verschillende hoeveelheden
  • Speciaal ontworpen voor baby’s die een gevoelige huid hebben

Mis geen enkele luier aanbieding

Ontvang de beste promoties voor jouw kindje(s)

Ontbreekt er iets? Heb je een foutje opgemerkt? Heb je tips? Laat het ons weten!

Messenger     WhatsApp     E-mail
Laatste prijzen update: 01/10/2023
× Mis geen enkele aanbieding
Ontvang de beste promoties voor jouw kindje(s) in je mailbox