Naïf billendoekjes aanbiedingen

Wij vergelijk alle aanbiedingen voor billendoekjes en babydoekjes van Naïf

Naïf billendoekjes, voor de reiniging van gevoelige billetjes

Als kersverse ouder van een schattig kleintje is het logisch om tot over je oren verliefd te zijn op jouw kleine hartendief, maar enkele keren per dag verandert dit schattig baby’tje in een geurfabriekje. Je kleintje heeft een ongelukje en dit wil je natuurlijk maar al te graag opkuisen.
Maar wat is nou de beste manier om dit op te lossen? Baby’tjes hebben kwetsbare billetjes en daarom is het af te raden om toiletpapier te gebruiken. Naïf billendoekjes zijn daarentegen wél speciaal ontworpen om de huid van jouw kleintje niet te beschadigen tijdens het vegen.

Naïf billendoekjes aanbiedingen

Natuurlijke ingrediënten en duurzaamheid staan centraal

Uiteraard is het makkelijk om te beweren dat de Naïf billendoekjes de beste billendoekjes op de markt zijn, maar toch leggen wij graag uit waarom dit zo is.

Eerst en vooral zijn de Naïf billendoekjes gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zonder parabenen. Parabenen zijn immers chemische stoffen die schadelijk zijn voor de mens en dus zeker voor jouw kleintje. Daarnaast zijn de Naïf babydoekjes volledig plasticvrij. Geen plastic dus, maar wat dan wel? De Naïf billendoekjes zijn gemaakt van eucalyptusvezels die biologisch afbreekbaar zijn.

Dit is allemaal goed en wel, maar waar het voor jou écht om draait zijn de veiligheid en het comfort van jouw kleine schat. Ook hier steken de billendoekjes van Naïf er met kop en schouders bovenuit. Om de gevoelige babyhuid zo goed mogelijk te verzorgen, bestaat de lotion namelijk voor 99% uit water en is deze alcohol- en parfumvrij. Hierdoor zijn de doekjes zacht voor elk babyhuidje en kan je de doekjes gebruiken voor de billetjes, het lichaam en het gezichtje van je kleine spruit.

Naïf billendoekjes, da’s een voordelige keuze

Dat de billendoekjes van Naïf van een superieure kwaliteit zijn, weet je intussen al. Nu wil jij deze billendoekjes uiteraard op de kop tikken tegen een voordelig prijsje. Goed nieuws, want op het internet zijn namelijk tal van aanbieding te vinden. De billendoekjes van Naïf zijn verkrijgbaar in verschillende pakketten. Vaak geldt er één gouden regel, hoe meer billendoekjes je aankoopt, hoe voordeliger de prijs.

Zo zijn er boxen verkrijgbaar met 8, 16 en zelfs 24 stuks. Zo’n ‘stuk’ wijst telkens op een individuele verpakking met maar liefst 54 Naïf billendoekjes. Stel, je koopt een box van 24 stuks, dan koop je in totaal 1296 billendoekjes. Tussen de aanbiedingen vind je boxen in alle formaten, maar de meest voordelige aanbieding is vaak de box met 24 stuks. Een echte buitenkans want per billendoekje betaal je dan slechts €0,049.

Ook belangrijk bij het vergelijken van de verschillende aanbiedingen zijn de verzendkosten. Verzendkosten kunnen de aanbieding bij het afreken immers alsnog duurder doen lijken. Daarom is het aan te raden om voor een aanbieding te kiezen waarbij je geen verzendkosten moet betalen.

Ook voor onderweg

Je herkent dit als ouder vast wel, op de meest onmogelijke momenten merk je plots een onfris geurtje op. Je weet meteen wat er aan de hand is en dat je baby een opfrisbeurt nodig heeft. Jouw kleintje kondigt zo’n ongelukje uiteraard niet aan waardoor dit vaak gebeurt wanneer je niet thuis bent.

Op zo’n momenten ben je blij dat je voor de billendoekjes van Naïf koos. Elke box bevat namelijk individuele verpakkingen met maar liefst 54 billendoekjes. Zo’n individuele verpakking heeft een compact formaat waardoor deze makkelijk in een rugzak of handtas past.

De voordelen op een rijtje:

  • Gemaakt van natuurlijke ingrediënten
  • Lotion van 99% water
  • Voor ieder huidtype
  • Plasticvrij en zonder parabenen
  • Alcohol- en parfumvrij
  • Doekjes voor het hele lichaam
  • Compact formaat voor onderweg
  • Tal van aanbiedingen

Mis geen enkele luier aanbieding

Ontvang de beste promoties voor jouw kindje(s)

Ontbreekt er iets? Heb je een foutje opgemerkt? Heb je tips? Laat het ons weten!

Messenger     WhatsApp     E-mail
Laatste prijzen update: 01/10/2023
× Mis geen enkele aanbieding
Ontvang de beste promoties voor jouw kindje(s) in je mailbox