Zwitsal billendoekjes aanbiedingen

Wij vergelijk alle aanbiedingen voor billendoekjes en babydoekjes van Zwitsal

Zwitsal Billendoekjes? Een ‘must’ voor het verschonen van de kleine!

Een baby’tje dat een ‘ongelukje’ had waardoor zijn billetjes volledig besmeurd zijn is zeker niet ongewoon. Je kan het natuurlijk op verschillende manier oplossen zoals met een herbruikbare doek of een velletje wc-papier, maar wist u dat er Zwitsal billendoekjes bestaan die eenvoudig kunnen worden gebruikt voor de verzorging van het sensitieve huidje?

Babydoekjes van Zwitsal

Zwitsal is een merk dat een enorm aantal verzorgingsartikelen produceert. Naast onder andere luiers, body lotion, déodorant, badschuim of crème, produceert Zwitsal ook tal van verschillende soorten billendoekjes die gebruikt kunnen worden voor de gevoelige huid van het kleintje. Ze staan te koop aan ‘belachelijk’ goedkope prijzen en worden verkocht in boxjes, die worden gemaakt in allerlei groottes. Zwitsal staat al jaren bekend om zijn expertise en wordt door een reuzegroot deel van de ouders gekocht bij de geboorte van hun kleine spruit.

Zwitsal billendoekjes aanbiedingen

Waarom de Zwitsal babydoekjes gebruiken?

Naast het feit dat een herbruikbare doek in de meeste gevallen minder hygiënisch en ruwer is, vind je de billendoekjes doosjes van Zwitsal terug in talloze aanbiedingen. Zo vind je al Zwitsal Lotion Babydoekjes voor slechts 2,15 euro per 100 stuks. De Zwitsal Sensitive Babydoekjes daarnaast, vind je bovendien al voor 2,45 euro per 100 stuks. Opmerkelijk is dat je de doekjes ook in grote aantallen kan kopen. Er bestaan doosjes met 1539 stuks, maar ook doosjes met 72 stuks indien u enkele zou willen aankopen om ze eens te proberen. Het aanbod is dus zeer verscheiden. Dit alles bespaart je natuurlijk veel geld en de moeite van het wassen van herbruikbare doekjes.

Hoe moet je de doekjes gebruiken?

Zwitsal billendoekjes bieden het voordeel dat je voor het gebruik verder niks nodig hebt naast je box met billendoekjes en eventueel de bijgeleverde lotion of een flesje met wat lauw water. Na het afvegen gooi je het doekje gewoon in de vuilbak en hoef je het dus niet meer te wassen om het later te hergebruiken.

Er bestaat meer dan één soort doekjes!

Zwitsal staat, zoals eerder vermeld, bekend voor het produceren van verzorgingsproducten. Dit gebeurt altijd met grote omzichtigheid om de wens van de klant zo goed mogelijk te behartigen. Ook voor de billendoekjes is dit niet anders. Daarom produceert het bedrijf de billendoekjes in verschillende vormen. Sommigen zijn speciaal ontworpen voor de gevoeligheid van de billetjes. Anderen worden gefabriceerd met toevoeging van een bepaalde lotion, die een kalmerend effect heeft. Bovendien mag men de Zwitsal Maxi Babydoekjes zeker niet vergeten, die speciaal gecreëerd werden voor grotere kindjes. Je merkt dus dat Zwitsal zeker moeite doet om zijn status van kwaliteitsvol bedrijf te behouden!

Zwitsal biedt ongelofelijk veel voordelen!

Naast de talrijke aanbiedingen, garandeert Zwitsal een stevige vorm van doekjes. Dit wil zeggen dat je ze niet zomaar kan scheuren, waardoor je hand zelf onder de smurrie zou komen te zitten. Dit is zeker een pluspunt in de ogen van de meeste ouders. Daarnaast worden de doekjes gegarandeerd dermatologisch getest. Ze zijn bovendien zacht, soms met toevoeging van een extra lotion om de goede werking van het verschonen zowel voor de ouder als voor het baby’tje zelf te verzekeren. De Zwitsal Baby Billendoekjes Sensitive bevorderen een milde reiniging van de huid. Zij zorgen dat de gevoelige billetjes zacht en beschermd blijven en zijn bovendien volledig vrij van stoffen zoals alcohol. Naast het louter reinigen, staan zij dus ook in voor de verzorging van het kleintje en zijn gevoelig huidje.

 

De voordelen kort en krachtig samengevat:

  • Vaak en eenvoudig te vinden in aanbiedingen
  • Zowel reinigend als verzorgend voor de billetjes
  • Getest door Zwitsal zelf op dermatologische wijze
  • Moeilijk te scheuren
  • In verschillende vormen te vinden naargelang de behoefte van de klant

Mis geen enkele luier aanbieding

Ontvang de beste promoties voor jouw kindje(s)

Ontbreekt er iets? Heb je een foutje opgemerkt? Heb je tips? Laat het ons weten!

Messenger     WhatsApp     E-mail
Laatste prijzen update: 01/10/2023
× Mis geen enkele aanbieding
Ontvang de beste promoties voor jouw kindje(s) in je mailbox