Billendoekjesdoos: alles wat je moet weten

Wat is een billendoekjesdoos?

Dit is een doos voor billendoekjes. Waarom? Iedereen kent het wel, of het nu met make-up doekjes, schoonmaakdoekjes of billendoekjes is, je kan het pak niet meer goed afsluiten en voor je het weet, zijn de doekjes uitgedroogd. Met een billendoekjesbox ben je voorgoed van dit probleem af, zodat je het billetjes van jouw kleintje steeds makkelijk kan schoonvegen. 

Het grootste voordeel: de billendoekjes zullen niet meer uitdrogen. Maar het is ook een heel leuk accessoire op de babykamer. De billendoekjesdozen komen in verschillende prints en kleuren, zo kan je er altijd eentje vinden die bij jouw interieur past. Je kan kiezen uit verschillende merken zoals Luma, Funkybox, Koeka of Bébé-Jou. 

billendoekjesdoos

Soorten billendoekjes dozen

Er zijn twee soorten billendoekjes dozen: kunststof met een klepje of een stoffen etui. Welke past het beste bij jou? Dat bepaal je volledig zelf! 

Kunststof met klepje

De billendoekjesdozen die je het meeste terugvindt, zijn vierkante dozen. Ze hebben een gleuf of gat van boven, waardoor je de doekjes kan uittrekken, die wordt afgesloten door een klepje. Dit klepje is te openen door het omhoog te trekken of door een simpel drukknopje, in dit tweede geval kan je het doosje makkelijk met 1 vinger openen en sluiten. Je hebt bij deze soort verschillende maten: een grotere doos voor op de verzorgingstafel of een platte versie om in de babytas te steken. 

Stoffen etui 

Maar je kan ook kiezen voor een billendoekjeshoes gemaakt van stof. Deze bestaat meestal uit katoen, maar er zijn ook versies die acryl of zelfs bamboo bevatten. Sommige etuis hebben een rits, anderen zin dan weer af te sluiten met velcro. Deze billendoekjeshoezen zijn makkelijk om mee te nemen. 

 

Geschreven door Margot
Margot verdiept zich in de wondere wereld van luiers en billendoekjes. Ze gaat op zoek naar unieke tips en tricks, speciaal voor jullie!

Mis geen enkele luier aanbieding

Ontvang de beste promoties voor jouw kindje(s)

Ontbreekt er iets? Heb je een foutje opgemerkt? Heb je tips? Laat het ons weten!

Messenger     WhatsApp     E-mail
Laatste prijzen update: 28/11/2022
× Mis geen enkele aanbieding
Ontvang de beste promoties voor jouw kindje(s) in je mailbox